söndag 4 mars 2012

•Helgen som gått•

Fredagen inleddes med fredagsmys till kvällen och med en mamma hemma fr jobb! Hade hög feber o lite annat som komplicerade det hela och tack o lov har jag så underbara arbetskollegor som hjälpte mig att ordna in någon för mig! Tack!! <3
Lördagen gav oss superfint vårväder som bjöd till utelek på gården med svägerskan o minsta kusinen, vi var nog ute i 2 timmar minst i solen! Sen bjöd d på pannkakslunch innan vi for och storhandla. Nu har vi vår nya frys halvfull ;)
Dagens aktiviteter har varit ett besök på Vellinge blomman med vännen Åsa och hennes Tindra, en klippning på Teo så nu föll de blonda lockarna och han är lika stilig som sin far ;)
Vi lämnade av maken hemma och styrde sen bilarna mot Burlöv där shopping stod som prio 1, det blev kläder o skor till barnen samt en sen lunch på McDonalds!
Väl hemma igen blev det till att ställa sig vid spisen o tillaga söndagssteken som btw var supergod och alla utom maken gillade den :/
Nu nattas barnen efter ett välbehövligt bad! Imorgon är det åter till dagis, skola och jobb för denna familjen!
En sak till: Tilda är jätte duktig med att vara utan både blöja och välling till natten, bara en olycka på 4 nätter!! Smått imponerad av vår stora tjej!
Ska ha möte förresten med dagis rektorn på torsdag ang hennes utveckling på avdelningen, som en del kanske vet så har hon bara en jämnårig där och resten är mellan 1-2 år! Fick dock veta nu av Tilda själv att hon ska få börja i 4 års gruppen =O okej.... Nu fick dom eld i röven!! Fick veta själv av fröknarna att de går efter läsår men jag går inte det att gå ihop, 07orna hår i 4 årsgruppen, e inte dom 5?! Hmm... Aja vi får höra vad dom har att säga!
Nu sover barnen så jag ska återgå till pluggandet av all litteratur man drunknar i här hemma!
Ciao!!!!

Inga kommentarer: