onsdag 25 juni 2008

Utmanad

Utmanad...
Blivit utmanad av http://becciliitaa.blogg.se/
Är inte speciellt förtjust i sånt här men men...låt gå för denna gång! =)
Regler:
Svara på frågorna om dig själv.
I slutet av inlägget ger du den vidare till 5 andra bloggare.
Och sedan skriver du en kommentar hos deras bloggar att de har en utmaning att hämta.

1. Vad gjorde du för 10 år sen?Oj för 10 år sen var jag 22 år och bodde sambo med mitt ex o mådde skit typ...
2. Vilka fem saker finns på att göra listan idag? Torsdag får det bli då detta svaras på kvällen...Ett Bvc besök med vaccination till dottern står på att göra listan denna dag!
3. Godis jag gillar?~Choklad & Lakrits
4. Vad skulle jag göra om jag blev miljardär?~ Köpa ett hus, ny bil och sätta in massor med pengar på Tildas konto, slutat jobba inom vården o satsats pengar på en utbildning, Rest jorden runt tillsammans med min familj, betalt av csn, betalt av lån osv...
5. Städer/orter som jag bott i~ Malmö ( Värnhem, Caroli, Bellevuegården, Södervärn, Bellevuegården, Ellstorp och nu Lindeborg)

Jag utmanar
http://bengtssonmadeleine.blogg.se/
http://wiren.blogg.se/
http://heppnet.se/bloggen/
http://haxanbu.bilddagboken.se/p/main.html
http://attbaravarasara.blogg.se/

Ngt annat inlägg blir det inte idag för min del, tänkte försöka få lite sömn innan stintan vaknar, befarar nämligen att det kommer bli ännu en jobbig natt...hon har varit riktit kinkig idag men man kan inte alltid va på topp ju =) Tror oss känna en liten tandgenomträngning i hennes gom...vi får väl se om d e så.

Natti natti

1 kommentar:

Anonym sa...

men neeej jag haaatar sånt... aja.. tråkigt att de är lite gnälligt hemma hos er, fast visst kan man inte alltid vara glader =O) här är de snuvigt, en förkylning var inte vad jag behövde nu, men men =O( hoppas tanden (om de nu är en tand) ploppar upp inom kort så tildisen kan bli på gott humör igen! kram på dig gumman!