onsdag 24 mars 2010

Dagen i bilder!

Dagens Foton!
Dagen började klockan 6 när lillstintan yrvaket klev upp och kom ut till mig o lillebror som var vakna redan.
Storasyster ville ta lite morgonmys med lillebror i soffan!
Gubben åkte till jobb och vi fortsatte med mys, lek och tv-tittande fram tills halv tio eller nåt, e ju onsdag idag vilket innebär dagis-fri dag!
Vi promenerade i det vackra och varma vårvädret ner till centrum med vovvs där vi handlade fika till storbesöket av moster och morbror/syster o bror!
Hela dagen har dom varit här hemma!
Vi åkte till Jägersro o kolla runt och gick även in o handla i matbutiken. Hittade världens sötaste små skossor till Teo inne på KappAhl som fick följa med oss hem! Tar foton imorgon på detta samt på allt som Tilda fick idag av moster! =)
Här har vi en busfia som inte velat vila middag idag, fullt förståeligt då man har haft lektant och lekfarbror här på besök ;)
Så hon har haft full rulle här hemma och fullt sjå med att hålla energi-nivån på topp....Energin höllt sig på topp fram tills klockan 18, då började det gå utför...haha!

Nelson, Moster Maggan, Morbror Jouni, Tilda & Teo på sin lek"matta"!
För en kort sekund lyckades jag få Tilda att sätta sig i knäet hos morbror så jag kunde ta denna fina bild på dom allihopa! Sen var det full rulle igen på stintan!

En helt bedårande bild på Teo som tränar att ligga lite på mage och försöka träna upp nackmuskulaturen, vilket han lyckas med ganska bra....han vänder huvudet från ena sidan till andra utan bekymmer, lättast går det när storasyster sitter bredvid och leker med honom =)

Gudmor med lilla Teo =)


Tilda slocknade som en fura klockan halv åtta ikväll, hon hannt knappt dricka upp sin välling innan John Blund var på besök och flög iväg med henne till drömmarnas land! Pluttan....
Så vår dag har bestått i massa bus och lek och lite shopping =)
Nu är det dagis som gäller imorgon mellan 9-15 och jag och Teo ska till BVC för ett läkarbesök, vägning och mätning. Moster Maggan och Morbror Jouni hämtar hem Tilda från dagis då jag är iväg på läkarbesöket just då!
Sen händer väl inte så himla mkt....
Planer för nästkommande dagar e väl lite lösa....eventuellt ska Moster o Morbror ta me Tilda på circus på lördag eller söndag och sen ska vi kanske hyra ett släp och tömma vårt källarförråd på allt skit.....
Men som sagt det är lösa planer!
Nu avslutar jag för ikväll....
CIAO!!!

Inga kommentarer: