torsdag 25 mars 2010

Njutning!

Ljuva, vackra, underbara, varma Vår väder!
God förmiddag kära läsare, dagen har inte bestått i så himla mycket... än!
I natt har varit en bra natt, Teo vaknade 00, 03, 06...så jag är nöjd och känner mig rätt så pigg idag, kanske beror lite på vädret oxå =)
Morgonrutinerna tog fart och det blev bråttom att komma iväg till dagis idag då hon ska va där kl 9 torsdagar och fredagar.
Tilda var sitt pigga glada jag som vanligt när man lämnar på dagis, en snabb puss sen är det in till kompisarna och leka leka leka! Ett litet vink får jag och lillebror i fönstret det är typ allt, hon har inte tid med mammsen...haha.
Pluttan!
Fick även veta idag av en fröken E att den nya 1-åringen som börjat är Tildas favorit just nu, vi båda tror att det beror på att hon känner sig stor, precis som hemma med lillebror! Hon tar hand om henne, hjälper henne, matar henne och ja lite allt möjligt.
Söta Prinsessan!!!
Vad mamma ÄLSKAR dig hjärtat!
Tog en promenad i det vackra vårvädret med vovven och Teo för en liten stund sedan...gud så härligt varmt o skönt det är idag!
Love is in the Air!
Nu är det lite småplock och undanplock som gäller här hemma medans prinsen sover lite, sen vid två tiden är d dags att köra till BVC för Teos läkarbesök samt vägning o mätning.
I dag är det ju Våffeldagen....d ska käkas våfflor till middag idag med god drottningsylt och smarrig grädde till/på! Mumma....
Ha en bra vårdag gott folk,
Njut av värmen!
CIAO!!!
Skorna Tilda fick av moster igår, och framför hennes står Teos små skossingar!
Sötaste sessan i stan blir hon med dessa jeans, väst och tunika på!

Å så klart blev det även 2 Hello Kitty tröjor och 2 par leggings! Tack Moster säger Tilda

Inga kommentarer: